mercredi 25 décembre 2013

Masa de Craciun partea intai :)


Craciun Fericit !



In seara aceasta va propun sa descoperim masa de craciun à la française :)

O sa incepem cu aperitivul:

Foietaj cu crevursti : 

Ingrediente: 13 persoane

  • 2 foi de aluat
  • 16 crenvusti

Preparare: Se taie aluat in triunghiuri si se aseaza crenvustii taiati in prealabil



Ps: eu am cumparat aluatul , se poate prepara aluatul ( 300 g faina, 10 cl ulei de floarea soarelui, 10cl apa, sare, se amesteca toate ingredientele si se etaleaza apoi )

Foietaj cu crema de masline

Ingrediente:

  • crema de masline
  • 2 foi de aluat 

Preparare:

 Aluatul se aseaza la congelator pentru 30 de minute ,pentru a putea fi taiat





Pateu in cruta  ( reteta exista pe blog deja)


Sa continuam cu felul intai  :)

Les huitres ( Stridii)
Se mananca crude cu un sos ( ceapa taiata bucatele mici + otet )




Maine o sa descoperim restul de preparate :)

O seara placuta  in jurul bradului de Craciun!









Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire