Craciun Fericit !
In seara aceasta va propun sa descoperim masa de craciun à la française :)
O sa incepem cu aperitivul:
Foietaj cu crevursti :
Ingrediente: 13 persoane
- 2 foi de aluat
- 16 crenvusti
Preparare: Se taie aluat in triunghiuri si se aseaza crenvustii taiati in prealabil
Ps: eu am cumparat aluatul , se poate prepara aluatul ( 300 g faina, 10 cl ulei de floarea soarelui, 10cl apa, sare, se amesteca toate ingredientele si se etaleaza apoi )
Foietaj cu crema de masline
Ingrediente:
- crema de masline
- 2 foi de aluat
Preparare:
Aluatul se aseaza la congelator pentru 30 de minute ,pentru a putea fi taiat
Pateu in cruta ( reteta exista pe blog deja)
Sa continuam cu felul intai :)
Les huitres ( Stridii)
Se mananca crude cu un sos ( ceapa taiata bucatele mici + otet )
Maine o sa descoperim restul de preparate :)
O seara placuta in jurul bradului de Craciun!
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire