jeudi 14 novembre 2013

Peste COD ( cabillaud à la provencale)

Buna seara tuturor ,

Inca o zi si  suntem in weekend :)

In seara asta am pregatit un cod cu un sos de rosii

Ingrediente : 2 persoane, 

  • Un peste cod
  • 1 ceapa rosie 
  • 2 rosii
  • 1 pahar de vin rosu
  • 1 catel de usturoi
  • Patrunjel+ sare + piper + ulei de masline


Preparare  45 de minute

  • Se incalzeste cuptorul la 150 g 
  • Se taie ceapa , usturoiul si rosiile 
  • Intr-un vas se aseaza putin ulei de masline, rosiile , ceapa si usturoiul + sare + piper + 1 pahar de vin alb 
  • Se aseaza pestele + patrujelul taiat marunt
  • Se lasa la cuptor 45 de minute 


 Desert : 


Pofta buna va doresc !

 


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire